آداب معاشرت – قسمت هفتم: گُل

گُل قدمتی بیش از انسان دارد، به‌طوری که هزارها سال به عنوان سمبل عشق و زیبایی به بشر خدمت کرده است.

هر کشوری آداب و روش خاصی برای هدیه کردن گُل دارد.

در ایران گُل‌ها با زیبایی خاصی تزئین و تقدیم می‌شوند.

  • معمولا هنگام دادن گُل، تعداد شاخه‌های گُل باید فرد باشد، زیرا در این صورت آرایش آنها زیبا‌تر خواهد بود. در صورت زیاد بودن گُل‌ها تعداد آن‌ها مطرح نمی‌باشد.
  • به عقیده بعضی‌ها مهم است که تعداد شاخه‌های گُل زیاد و یا به صورت سبد گُل بزرگ باشد، ولی گُل در هر صورت و یا هر تعداد ارزش خاص خود را دارد، حتی اگر یک شاخه باشد.
  • پس از دریافت گُل باید آن‌ها را در گلدون و در محل مناسبی روی میز قرار داد.

معمولا در موارد زیر بردن گُل متداول است:

۱. مسافر تازه وارد
۲ . جشن تولد
۳ . نامزدي
۴ . ازدواج
۵ . بچه دار شدن
۶ . خانه جديد
۷ . مراسم عزاداري
۸ . سالگرد ازدواج
۹ . ترفيع
۱۰ . افتتاحيه
۱۱ . نمايشگاه ها و …

کتاب آداب و معاشرت | نوشته منصور احمدی

نوشته‌های مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *