بلاک

وقتی شما شخصی رو در فیس‌بوک بلاک می‌کنین، اون نمی‌تونه پروفایل شما رو ببینه، نه تنها پروفایل شما رو، بلکه تمام ارتباطاتی که با دیگر دوستان‌تون هم دارین، و کلا همه‌ی فعالیت‌هاتون، از دیدش مخفی می‌مونه. حتی تو نتایج جستجوش هم وجود نخواهید داشت.

یعنی کاملا نامرئی می‌شین براش (-;

What is blocking?

نوشته‌های مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *