روش تهیه میرزا قاسمی

خیلی وقته تصمیم گرفتم تو یه پست، میرزا قاسمی، غذای خوشمزه شمالی ها رو آموزش بدم. دوست نداران بادمجان به شدت از این پست دوری بنمایند. :دی

اول از همه بادمجان های چاق و چله همراه با پوست رو شعله گاز به صورت کبابی در میارین. (+)

در مرحله بعدی‌، بعد از سرد شدن بادمجان‌ها پوست سیاهشون رو ازش جدا کنین. دستتون رو آب بزنید تا پوستش راحت تر در بیاد. (+)

سپس بادمجان‌های از پوست جدا شده رو، با کارد تکه تکه تکه (!!) کرده و آنرا خوب له کنید. (+)

نکته: شما میتونید این بادمجان له شده رو جداگانه بسته بندی و در فریز نگهداری کنین!

بادمجان ( به مقدار لازم ) با روغن در ماهیتابه کمی تفت دهید، سپس مقداری سیر ( یه کوچولو ) بهش اضافه کنید. نمک و فلفل هم یادتون نره. بعد از اینکه کمی رنگ بادمجان بر گشت مقداری رب گوجه بهش بزنید و وقتی که خوب رُب سرخ شد، تخم مرغ بهش اضافه کنید! تعداد تخم مرغ هم بستگی به خودتون داره، بدون تخم مرغ هم قابل خوردن هست.

مراحل تهیه میرزا قاسمی

به همین راحتی شما در عرض ۵ دقیقه می تونین یه میرزا قاسمی خوشمزه رو تهیه و نوش جان کنین! البته ۵ دقیقه واسه زمانیه که بادمجان له شده رو آماده تو فریز داشته باشین!

پ.ن: دیدین چقد زود یه غذای خوشمزه رو میشه آماده کرد؟ 

نوشته‌های مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *